Sommer Destinationer | Tvishonning → Åbner muligheder 2018
504
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-504,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Business

BLOMSTER

Uanset om du har grønne fingre eller ej, så er blomster et skønt syn at møde, i sin have. Blomsterløg er den nemmeste måde at komme i gang med at skabe en ny have eller at friske sin have lidt op.

DET BEDSTE FRA KOREANSK KULTUR

Har du været på rejse i Korea, eller har en stor interesse for den koreanske kultur. Så kan du nu få fat i diverse hudpleje produkter, som de koreanske kvinder bruger dag og nat. Surisuri i Esbjerg er specialiserede i koreanske hudpleje produkter, så her vil du kunne få et indblik i hvordan hudens skal holdes sund ifølge kulturen. Blandt de mere populære og mest brugte produkter, finder man en sheet mask, som kaldes sjælen i koreansk hudpleje.

REJS TIL VINENS HJEMLAND

Er du vin entusiast og ønsker at opleve vin kulturen tæt på, så skal du se med her. Italien er kendt for sine gode druer, og især Trifolera zonen er værd at besøge. Men hvis du er i tvivl om det er lige der du vil hen, kan du prøvesmage vinene fra Mevino først. De har blandt andet Barbera d alba vinen fra området, som er dyrket af den kendte vinbonde Guiseppe Cortese.

Ude og rejse men sammenbrud af bil?

Har du fået en punktering eller måske er du kørt i grøften? Så kan DKvejhjælp hjælpe dig hurtigt. De har autohjælp fremme på under 1 time, og er en af Danmarks førende indenfor vejhjælp.

Inspirationstur til hovedstaden

Vil du gerne ud og opleve diverse store virksomheder, og helst virksomheder fra vidt forskellige brancher. Så kan du starte med at tage en kort rejse til hovedstaden, hvor du vil få mulighed for at besøge virksomheder fra mange prominente brancher. Af industri virksomheder kan vi anbefale dig at kigge forbi Copenhagenpump, hvor du for eksempel kan se deres kvalitets fadpumper, som er et af deres topprodukter og et område hvor de virkelig er specialister.