Sommer Destinationer | Tvishonning → Åbner muligheder 2018
380
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-380,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Destinationer

BORNHOLM

Et af de mest undervurderede destinationer i Danmark er Bornholm. Man finder ikke skønnere natur i danmark, men fredfyldte skove og imponerende klipper og klitter. For ungdommen tilbyder øen faktisk en unik mulighed for at opleve naturen, og undersøge alt hvad øen har af eventyr. Der findes nemlig en decideret natur efterskole på Bornholm, som lægger vægt på oplevelser i naturen fyldt med spænding, action adrenalin –  den bedste måde at opleve på.

KRO IDYL I GESTEN

Elsker du køreturene i den jyske natur, så giver vi dig her et tip til, hvor du kan køre hen for at nyde lækker kro mad. Gesten kro i sønderjylland er lige præcis hvad man kender ved krokultur, med hyggelige flotte lokaler og god dansk mad. Sæt gps’en til Gesten næste gang du kører rundt i sønderjylland.

Kilimanjaro rejse

Elsker du safarirejser og ferier med masser af oplevelser, så er safari-jens en spændende side for dig. De sammensætter oplevelsesrige Safarirejser til Tanzania for dig, hvor du blandt andet kan komme på bjergbestigning på det kendte Kilimanjaro bjerg.