Få langt mere glæde og overskud i dit liv | Psykoterapeut fyn
569
post-template-default,single,single-post,postid-569,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Få hjælp hos psykoterapeut fyn

psykoterapeut fyn

Få hjælp hos psykoterapeut fyn

De færreste er opmærksomme på vigtigheden af at søge hjælp i forbindelse med mentale problemer eller belastninger. I det samfund, som vi lever i, så er det vigtigt, at man kan stoppe op og tage en pause. Man skal være egoistisk nogle gange. Læs mere omkring, hvordan du eller andre kan få hjælp ved hjælp af psykoterapeut fyn.

Hvad er psykoterapi?

Hos psykoterapeut fyn og mange andre steder, så hele konceptet en behandling ved hjælp af samtaleterapi. Psykoterapi er en terapi form, hvor man arbejder med klientens psyke og dens tilstand. Dette sker ved gentagne samtaler, hvor man får redskaber og handlemuligheder til at komme i bedring og få løst problemerne. Dette er på baggrund af forestillingen om at hjælpen findes ved indsigt i ens eget tankemønster. Dette skal være med til en forståelse og indsigt i løsninger.

Hvornår kan en psykoterapeut hjælpe?

Der er mange forskellige ting, som kan resultere til at man søger hjælp hos en psykoterapeut. Derfor er der heller ikke noget specifikt svar på, hvornår man burde søge hjælp eller med hvad. Det afhænger helt og aldeles af den enkelte person, som står overfor problemet.

 

Hos psykoterapeut fyn er følgende nogle af de sager, som klienterne kommer med og søger hjælp til

·       Problemer i parforholdet

·       Personlig udfordring i form af bl.a. angst og depression

·       Tvangstanker

·       Misbrug af alkohol eller stoffer

 

Det spender bredt for, hvad lige netop den enkelte søger.  Det er netop det gode ved psykoterapi. Her er det den enkelte, som bliver fokusset. Selvom det er svært at tale om i åbent forum, så er det netop dette, der er noget af det vigtigste. Man italesætter problemet for at kunne få en større indsigt i ens egne problemer.

Hjælpemidler til terapi

Når man har en tid, og man taler sammen i en times tid, så kan det være svært at huske alle detaljerne. Nogle kan godt selv lide at tage noter, hvilket også er fuldstændig tilladt. Man skal huske, at det er ens egen tid og energi. Det er en selv, som bestemmer.

Nogle psykoterapeuter gør brug af en tavle. Her får man visuelt sat sit tankesæt op, og derved kan man for nogens tilfælde bedre selv holde overblik over de ting, som man ønsker at arbejde med.

Der er mange aspekter i terapien, og det er særligt her en psykoterapeut er særligt behjælpsom og kan være med til at gøre en afgørende forskel.

psykoterapeut fyn
No Comments

Post A Comment