Ønsker du øget produktivitet og mindre sygefravær på arbejdspladsen? | Plantevæg
585
post-template-default,single,single-post,postid-585,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Gør forholdene bedre på arbejdspladsen med en plantevæg

Forbedr akustikken på dit kontor med en plantevæg

Gør forholdene bedre på arbejdspladsen med en plantevæg

Det er rigtig vigtigt, at medarbejderne i en virksomhed er glade. Derfor kan man med fordel som chef prøve at sørge for, at de alle er glade. Der er nemlig mange undersøgelser, der viser, at et dårligt arbejdsmiljø medfører mange negative ting som fx øget sygdom. Man kan fx gøre arbejdsmiljøet bedre med en plantevæg eller to. Læs med her og lær meget mere om hvorfor et godt arbejdsmiljø med glade medarbejdere er vigtigt

Et godt arbejdsmiljø er meget vigtigt

Det er altså rigtig vigtigt, at man har et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen. På den måde sikrer man, at alle medarbejderne er glade og har det godt. Og det er en meget vigtig faktor. Der er nemlig rigtig mange negative ting forbundet med en arbejdsplads, hvor medarbejderne ikke har det godt. Der er rigtig mange undersøgelser, der først og fremmest viser, at sygefraværet er rigtig stort på arbejdspladser, hvor medarbejderne ikke er glade. Derudover viser undersøgelsen også, at produktiviteten også bliver forværret på en arbejdsplads med dårligt arbejdsmiljø.

Pynt dit kontor med en plantevæg

Ønsker man glade medarbejdere, og vil man gerne sikre et godt arbejdsmiljø, kan man med fordel investere i en plantevæg eller to. Der er nemlig rigtig mange fordele forbundet med en plantevæg på arbejdspladsen. Først og fremmest er den rigtig flot og er dermed med til at gøre kontoret eller arbejdspladsen endnu flottere, end den var før. Derudover er den faktisk også med til at forbedre indeklimaet. Det skyldes, at den renser luften i rummet, øger luftfugtigheden og omdanner udåndingsluften. En plantevæg kan faktisk også være med til at forbedre akustikken i rummet, og den kan derfor være med til at fjerne unødvendig støj og lignende. Til sidst er der faktisk også en lang række undersøgelser der peger på, at planter på arbejdspladsen giver medarbejderne mindre hovedpine, mindre sygefravær, bedre trivsel og øget produktivitet. 

Derudover er det også muligt at købe en individuel plantevæg, der passer lige præcis til dit kontor. Man kan få plantevægge, der fylder fra få kvadratmeter til plantevægge, der fylder over 100 kvadratmeter. Man kan blot sætte sig ned med virksomheden og få en snak om, hvilke ønsker man har. Her vil det så i fællesskab blive slået fast hvilket planter man vil have og hvordan væggen skal være. Man kan nemlig både vælge at få en minimalistisk væg eller en lidt vild og struktureret væg. 

3 grunde til at købe en plantevæg til arbejdspladsen: 

  • Forbedrer akustikken 
  • Pynter kontoret
  • Medfører mindre sygefravær
Formindsk sygefraværet med en plantevæg
No Comments

Post A Comment