Hvor i landet kan man finde parterapi? - Tvishonning
603
post-template-default,single,single-post,postid-603,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Hvor i landet kan man finde parterapi?

Hvor i landet kan man finde parterapi?

Der er efterspørgsel efter parterapi i hele landet, da det efterhånden er stærkt bevist, at terapien byder på fordele. Men hvor i landet kan man finde en god parterapeut – er det kun i storbyerne, eller er der også muligheder i de mindre byer?

Gode muligheder i København

Det er formentligt ingen overraskelse, at det er nemmest at finde en parterapeut i hovedstaden. En hurtig Google-søgning giver et fint indtryk over mulighederne, og der er adskillige kompetente terapeuter i København. Du og din partner har altså glimrende mulighed for at finde parterapi, hvis I bor i området. Man kan se det som en fordel, at der er mange terapeuter at vælge imellem, da det således er muligt at finde den helt rette person til at vejlede.

Holger er parterapeut og sexolog i København og anses som en af de førende på området. Mange københavnere vælger netop Holger som parterapeut, men Holger tilbyder faktisk også parterapi over nettet, hvilket betyder at alle par kan få lidt vejledning.

Generelt er der dog ingen tvivl om, at det er bedst at bo i Hovedstadsområdet, hvis du ønsker parterapi med fysisk fremmøde. Det er nemlig uden tvivl i København, at der er flest dygtige parterapeuter.

Andre byer har også terapeuter

København er ikke den eneste by med mange (og gode) terapeuter. Aarhus, Odense og Aalborg er også nogle byer, hvor mulighederne er fine.

Aarhus er landets næststørste by og trods en meget ung befolkning er der solid efterspørgsel efter parterapi. Derfor er det positivt, at udbuddet også er stort. Flere gode psykoterapeuter og sexologer tilbyder netop parterapi.

Det samme er tilfældet i Odense og Aalborg, hvor mulighederne for at finde professionel terapi også er ganske glimrende.

Udover parterapi er der også mange eksperter i de større byer som tilbyder familierådgivning og relaterede ydelser. Alt efter den situation som du og din partner står i, kan I altså nemt finde den rette løsning, hvis I bor i en af landets største byer.

Selvom udvalget er bedst, når det gælder parterapi i København, er det altså intet problem hvis du bor i en anden væsentlig by.

Online parterapi som alternativ

Hvis du og din partner bor på landet, eller hvis der uheldigvis ikke er en god nok parterapeut i din by, så kan online parterapi være et alternativ.

Det er der nemlig i større grad terapeuter, der tilbyder. Her foregår det over videoopkald (som fx Skype eller FaceTime) eller telefonopkald i stedet. Måske føles det lidt anderledes, men man kan stadig tale ud om tingene, og terapeuten kan stadig give opgaver at løse, samt analysere jeres situation. Præcis som almindelig parterapi med fremmøde kan online parterapi planlægges ud fra faste og bestemte tidspunkter.

Derfor er det muligt at finde parterapi i hele landet. I de store byer er det nemt at finde dygtige terapeuter, I kan møde op hos, men uanset er online parterapi et fint alternativ som alle kan udnytte.

 

No Comments

Post A Comment