Sådan er du aktiv med din hund - Tvishonning
610
post-template-default,single,single-post,postid-610,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Sådan er du aktiv med din hund

Sådan er du aktiv med din hund

Har du en hund derhjemme, så er du sikkert allerede aktiv dagligt. For en hund kræver daglige gåture. Alt efter om du har en lille eller stor hund, så kan mængden af motion variere og være tilpasset netop din hunds behov. Men lad os bare være ærlige. Nogle gange kan det være kedeligt med de samme 3 gåruter, som du går dag efter dag.

Det kan også være, at du har en ældre hund, en hund med skade eller bare en lille hund, som ikke kan tåle at gå for langt. Problemet er bare, at du rent faktisk godt gad nogle længere ture og gerne med din hund. Vi kommer derfor med 3 forslag til, hvordan du kan få mere motion – og selvfølgelig sammen med din hund. 

3 måder at motionere med din hund 

Hundeklapvogn 

Denne er mest henvendt til dig, der har en lille eller mellemstørrelse hund. Men har du en lille eller ældre hund, så er der oftest en begrænsning på, hvor lange ture I kan gå. Det betyder altså, at I ikke kan gå uendelige ture uden at tænke over, hvor langt I går. Vil du gerne bare kunne vandre derudaf sammen, uden at tænke over kilometeren, og gerne sammen med din hund? Så overvej en hundeklapvogn! Så kan din hund være med dig uden at bruge af kræfter, den ikke har. 

Cykelkurv til hund 

I et land som Danmark, med vores cykelkultur, er det oplagt at tage på cykeltur med din bedste ven, altså din hund. Det er alletiders måde at komme til en destination sammen, hvor din hund ikke skal gå kilometervis, før I er der. På den måde får du motioneret og du kan tilpasse det, hvor meget din hund har behov for og hvad den kan. Cykelkurve til hunde fås oftest i forskellige størrelse. Er din hund i tip top form, kan man også løbe med den langs siden, mens du cykler. 

Agilitytræning 

En anden god måde, at motion sammen med sin hund, er via agilitytræning. Her får både du og din hund sat konditionen på prøve og din hund bliver ovenikøbet mentalt stimuleret på en god måde, så den med garanti slapper af, når I er hjemme. Agility kan laves på forskellige niveauer og enten alene eller på hold, så det er nemt at tilpasse det din hunds og dine behov. Desuden er det noget, du kan gøre blot for sjov eller hvis I virkelig brænder for det, kan I stille op i konkurrencer. 

No Comments

Post A Comment